Fersk Pappardelle
Fersk eggpasta laget med durumhvete etter tradisjonsrik italiensk oppskrift.
Fersk Reginelle Spinaci
Dette er fersk eggpasta med spinat laget med durumhvete etter tradisjonsrik italiensk oppskrift.
Reginelle eggpasta er en bred båndpasta med karakteristiske bølgete kanter og god tekstur.
Passer perfekt med kremete sauser, og kan serveres med kjøtt, fisk eller vegetariske retter.
Fersk Rigatoni
Dette er fersk eggpasta laget med durumhvete etter tradisjonsrik italiensk oppskrift.
Rigatoni, med sin karakteristiske riflete overflate har fått sitt navn fra det italienske ordet «rigati», som betyr riflet. Denne store, lett bøyde rørpastaen er ideell for fyldige sauser som kan fylle rørene, og er også perfekt til ovnsbakte retter.
Passer spesielt godt til tomatbaserte sauser, men er også perfekt til ovnsbakte retter.
Chorizo Iberico
Jacobs Utvalgte Chorizo Iberico er en smakfull spansk skinke laget av iberico svin, krydret med hvitløk og paprika.
Modnet i 12-16 måneder.
Trøffelsalami
Jacobs Utvalgte Trøffelsalami er tynnskåret, halvgrov salami fra Italia. Salamien inneholder sommertrøffel for en elegant smak og munnfølelse.
Jacobs Utvalgte skinker og salami fra Nord-Italia er ekstra møre, passe salte og laget for hånd i tidkrevende prosesser. Jacobs Utvalge italienske spekemat levers av Levoni, som har levert spekemat og delikatesser siden 1911. Spekematen herfra regnes som den aller beste.
Håndlagede vårruller
Autentiske vietnamesiske vårruller med kylling, grønnsaker og frisk smak av limeblad.
Enkle å tilberede og passer perfekt som fingermat med en dip til - gjerne med en asiatisk salat.
Ebi Tempura reke
Jacobs Utvalgte Ebi tempura er reke dekket med sprø tempura coating. Kommer med en tentsuyu saus, basert på soya.
Passer perfekt alene som fingermat sammen med tentsuyu sausen, eller sammen med en mango- og avokadosalat.
Scrocchi
Sprø delikate kjeks i to varianter.
Den ene varianten er med ristet sesam og den andre har smak av tomat og urter.
Nydelig til ost og spekemat.
Ny variant herlige lakriskuler
Håndlaget med en myk kjerne av lakris, dekket med melkesjokolade og et ytre lag av crispy salmiakk.