Nye smaksopplevelser fra Jacobs Utvalgte

Pasta, spekemat, vårruller - denne høsten lanserer Jacobs Utvalgte mange nye smaksopplevelser med opprinnelse fra Italia, Spania og Asia.

Fersk Pappardelle

JU-Fersk-Papardelle.png

Fersk eggpasta laget med durumhvete etter tradisjonsrik italiensk oppskrift.

Fersk Reginelle Spinaci

JU-Fersk-Reginelle-Spinaci.jpg

Dette er fersk eggpasta med spinat laget med durumhvete etter tradisjonsrik italiensk oppskrift.
Reginelle eggpasta er en bred båndpasta med karakteristiske bølgete kanter og god tekstur.
Passer perfekt med kremete sauser, og kan serveres med kjøtt, fisk eller vegetariske retter.

Fersk Rigatoni

JU-Fersk-Rigatoni.jpg

Dette er fersk eggpasta laget med durumhvete etter tradisjonsrik italiensk oppskrift.
Rigatoni, med sin karakteristiske riflete overflate har fått sitt navn fra det italienske ordet «rigati», som betyr riflet. Denne store, lett bøyde rørpastaen er ideell for fyldige sauser som kan fylle rørene, og er også perfekt til ovnsbakte retter.
Passer spesielt godt til tomatbaserte sauser, men er også perfekt til ovnsbakte retter.

Chorizo Iberico

JU Chorizo Iberico.jpg

Jacobs Utvalgte Chorizo Iberico er en smakfull spansk skinke laget av iberico svin, krydret med hvitløk og paprika.
Modnet i 12-16 måneder.

Trøffelsalami

JU-Trøffelsalami.jpg
Jacobs Utvalgte Trøffelsalami er tynnskåret, halvgrov salami fra Italia. Salamien inneholder sommertrøffel for en elegant smak og munnfølelse.

Jacobs Utvalgte skinker og salami fra Nord-Italia er ekstra møre, passe salte og laget for hånd i tidkrevende prosesser. Jacobs Utvalge italienske spekemat levers av Levoni, som har levert spekemat og delikatesser siden 1911. Spekematen herfra regnes som den aller beste.

Håndlagede vårruller

Varruller.png

Autentiske vietnamesiske vårruller med kylling, grønnsaker og frisk smak av limeblad.
Enkle å tilberede og passer perfekt som fingermat med en dip til - gjerne med en asiatisk salat.

Ebi Tempura reke

JU-Tempura-(1).jpg

Jacobs Utvalgte Ebi tempura er reke dekket med sprø tempura coating. Kommer med en tentsuyu saus, basert på soya.

Passer perfekt alene som fingermat sammen med tentsuyu sausen, eller sammen med en mango- og avokadosalat.

Scrocchi

Sprø delikate kjeks i to varianter.

JU-Scrocchi-Sesam.jpg JU-Scrocchi-Tomat-Urter.jpg

Den ene varianten er med ristet sesam og den andre har smak av tomat og urter.
Nydelig til ost og spekemat.

Ny variant herlige lakriskuler

JU-Lakris-Sjokolade-salmiakk.jpg

Håndlaget med en myk kjerne av lakris, dekket med melkesjokolade og et ytre lag av crispy salmiakk.