Biff marinert i akevitt og soyasaus

3-4 porsjoner

450 g Jacobs Utvalgte Ytrefilet
1 baguett, fin
olivenolje
1 fedd hvitløk
grønn salat
1 granateple
4 porsjoner fullkornsris
Marinade
5 ss soyasaus
5 ss akevitt
1 dl olje
3 ss brunt sukker
3 fedd hvitløk
Dressing
2 ss rømme
2 ss majones
2 ss melk
1 ts sennep
salt og pepper
Bland alle ingrediensene til marinaden. Kjøttet bør ligge i marinaden over natten i kjøleskap. Temperer kjøttet i ca 1 time i romtemperatur. Stek i varm panne på den ene siden i ca 3 minutter og deretter på litt svakere varme i ca 2 minutter på den andre siden. La deretter hvile i 3 minutter på en tallerken. 
Del baguetten i skiver som deles i to på tvers. Stek skivene gylne i olje med skiver av hvitløk og legg på tørkepapir. Skyll og del salaten. Rens granateplet og strø over salaten. Bland alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
Tilberedningstid: 60 min.