Vinner av NM i kjøttprodukter 2021

Siden oktober har juryen smakt og testet seg gjennom alle de påmeldte produktene. Jacobs Utvalgte ble beæret med hele 11 medaljer.

Vinnere av Gull

Gull_2021_38mmØ_CMYK.png

JU-Pinnebog.pngJU-Lutefiskbacon.png

Urøkt Pinnebog og Lutefiskbacon, samt helside pinnekjøtt urøkt

JU-Provenceskinke.pngJU-Pragerskinke.png
Provenceskinke og Pragerskinke

Vinnere av Sølv

Sølv_2021_38mm.png

JU-Juleskinke.pngJU-Porcetta.png

Juleskinke med nellik og Porchetta

JU-Pinnekjott-rokt.png

Pinne kjøtt røkt, samt helside pinnekjøtt røkt

Vinnere av Bronse

Bronsje_2021_38mm.png

JU-Virginia-filet.png

Virginia Filet

JU-Pinnekjott-urokt.png

Pinnekjøtt urøkt

 


Om NM i Kjøttprodukter

NM i kjøttprodukter arrangeres av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund. Dette er en prestisjefylt konkurranse hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens.

I konkurransen deltar rundt 500 produkter fra over 60 kjøttprodusenter hvert eneste år om å oppnå NM-titler og medaljer. Videregående skoler deltar i et eget skolemesterskap.

Les mer