Høstens nyheter!

 

Jacobs Utvalgte Ramen Supper

3821_Ramen.jpg

To varianter Ramen suppe - Spicy miso med chili og ingefær, og Shoyu med ingefær og hvitløk. Suppene kan spises som de er eller tilsettes ønsket tilbehør.

Jacobs Utvalgte Spanske kongereker

3821_JU_Kongereker.jpg

Ekstra store reker med en ren, sødmeaktig smak. Perfekt til sushi, tapas eller skalldyrbord.

Jacobs Utvalgte møre og saftige lammeskank

3821_JU_Lammeskank.jpg

Jacobs Utvalgte lammeskank er av norsk lam og marinert med ramsløk og urter. Kjøttet er tilberedt etter sous-vide-metoden – kjøttet vakuumpakkes og trekkes i vannbad i 8 timer. Resultatet er nydelig mørt og saftig kjøtt.

Tips! Server med Jacobs Utvalgte Rødvinssaus og sesongens rotgrønnsaker.

Jacobs Utvalgte Tzatziki

3821_JU_Tzatziki.jpg

Klassisk gresk dressing laget med fyldig yoghurt.

Jacobs Utvalgte eksklusive pasta

3821_JU_pasta.jpg

Tubetti er laget av Cappelli, en eldgammel og eksklusiv art av italiensk durumhvete fra Sør-Italia. Cappelli er kjent for sin naturlige og rene smak. Tubetti er støpt i bronsjeformer og tørket ved lav tempratur. Jacobs Utvalgte Tubetti er merket med Debio, som er det offisielle norske økologimerket.

Gigli er italiensk og betyr lilje, som refererer til pastaens form. Dette er en italiensk kvalitetspasta som er spesielt velegnet til tradisjonelle italienske pastasauser. Gigli er laget av durumhveten Semolina, støpt i bronsjeformer og tørket ved lav temperatur.

Jacobs Utvalgte Granola med sjokolade & hasselnøtter

3821_JU_Granola.jpg

Røstede havre- og hveteflak tilsatt hasselnøtter og deilig mørk sjokolade. Granolaen er laget i Syd-Tirol og smaker godt som frokost eller som en liten dessert sammen med yoghurt, honning og friske bær.

Tips! Legg granola, bringebærsyltetøy og yoghurt lagvis i en skål. Pynt med mynte og friske bær.

Jacobs Utvalgte brød

Artikkelbilde_Brod.jpg

Grovbrød

Brødet er laget av spiret rug. Spiret rug er bløtlagt rugkorn, som etter en tid starter å spire og gjære. Spiret rug gir brødet en naturlig sødme i smaken og en saftighet som øker holdbarheten. Brødet er stekt stenovn og det gir brødet en tykk, god skorpe med mye smak. 

Grovbrod.jpg

Kornbrød

Kornbrødet er et saftig og smaksrikt brød med mye frø og korn. Lyngonning gir en søt og rund smak. Dekor av havregryn, frøblanding og muslihavre.

Kornbrod.jpg

Kjernebrød

Et saftig formstekt brød fylt med gresskarkjerner og solsikkefrø. Gresskar gir en nøtteaktig smak og øker proteininnholdet i brødet. Sødme fra sirup gir brødet en balansert og fin smak. 

Kjernebrod.jpg

Tigerloff

Brødet er bakt etter en metode som gir ekstra sprø skorpe og myk krumme. Brødet får et karakteristisk utseende med en krakelert skorpe.

Tigerloff.jpg