Nye godbiter i butikk

Denne vinteren kan du kose deg med mange spennende nyheter. Vi kommer med blant annet Wonton, to nye sauser og fylte pastavarianter. Ikke minst - til påske kan du i år nyte stunden i hytteveggen med deilig appelsingløgg! Fra uke 8 er Jacobs Utvalgte-nyhetene å finne i butikk.

Fiskesaus

Fiskesaus_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Fiskesaus med crème fraîche er en kremet saus som passer til alle typer fisk. Sausen smaker helt utmerket rett fra pakken, men kan også smakes til med f.eks. friske urter, revet pepperrot, revet sitronskall, sitronjuice eller basilikumpesto. Jacobs Utvalgte kraft og saus er laget på langtidskokt kjøtt- og fiskebein og grønnsaker. Det er ferdige sauser som kun skal varmes.

Produktet er FSC-sertifisert. FSC-merket er forbrukers sikkerhet for ansvarligskogdrift. Det betyr at produkter er laget av trær fra FSC sertifiserte skoger.

Sjysaus

Sjusaus_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Sjysaus er en smaksrik saus som passer til alle typer kjøtt. Sausen smaker helt utmerket rett fra pakken, men kan smakes til med persille og balsamico (til okse), tyttebær og fløte (til vilt), hvitløk og urter ( til lam), fløte og sitron (til kylling) eller honning og sennep (til svin). Jacobs Utvalgte kraft og saus er laget på langtidskokt kjøttbein og grønnsaker.

Produktet er FSC-sertifisert. FSC-merket er forbrukers sikkerhet for ansvarligskogdrift. Det betyr at produkter er laget av trær fra FSC sertifiserte skoger.

Skalldyrkraft

Skalldyrkraft_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Skalldyrkraft er en redusert kraft som passer ypperlig til sauser, suppe og risotto. Kraften er helt ferdig og klar til bruk. Jacobs Utvalgte kraft er laget på gode råvarer i en prosess som bevarer all naturlig smak. Kvaliteten er helt unik!  

Produktet er FSC-sertifisert. FSC-merket er forbrukers sikkerhet for ansvarligskogdrift. Det betyr at produkter er laget av trær fra FSC sertifiserte skoger.

Umamismør

Umamismor_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Umamismør er et smakfullt kryddersmør som passer spesielt godt til biff, men også til annet kjøtt, fisk og stekte grønnsaker. Jacobs Utvalgte kryddersmør lages av meierismør, noe som gir en god, naturlig og fyldig smak.

Varmrøkt laks

Varmrokt_LaksJU_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Varmrøkt laks har en fast og saftig konsistens, med en balansert og fyldig røyksmak. Laksen er tørrsaltet og røkt på bøkeflis på tradisjonelt vis, etter 24 timers modning. Varmrøkt laks passer fint med en frisk grønn salat, avokado og skivet rødløk.

Midt i hjertet av det vestnorske fjordlandskapet ligger Osterøy – en frodig perle i den vakre Osterfjorden. Her røkes ørret og laks på tresorten svartor og bøkeflis, noe som gir en unik smak og en flott farge på fisken.

Laksen er merket med Nøkkelhullet, som er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer.

Wonton

Wonton_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Wonton med reker og sitrongress er en sprø og saftig asiatisk dumpling-klassiker. Retten kan enkelt og raskt tilberedes i ovnen. En smakfull appelsin- og ingefærdipp følger med i pakken. Serveres som fingermat eller sammen med salat eller i en suppe. 

Produktet er merket med ASC (Aquaculture Stewardship Council). ASC er et miljømerke for oppdrettsfisk og oppdrettssjømat. Merket garanterer at produktet kommer fra bærekraftig oppdrett.

Girasoli med grønnsaker & ost

Jacobs Utvalgte Girasoli er store runde pastaputer fylt med grønnsaker og ost. Pastaen er laget etter tradisjonsrik italiensk oppskrift med durumhvete og egg. Fersk pasta har kort tilberedningstid, så denne skal kun kokes i 4 minutter. Girasoli betyr solsikke på italiensk og er inspirert av formen på pastaen.

 

Ferskpasta_nyheter-1-2021.jpg

Saccottini med storfekjøtt & grønnsaker

Jacobs Utvalgte Saccottini er små pastaposer fylt med storfekjøtt og grønnsaker. Pastaen er laget etter tradisjonsrik italiensk oppskrift med durumhvete og egg. Fersk pasta har kort tilberedningstid og skal kun kokes i 4 minutter.

Fersk Pappardelle

Pappardelle_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Fersk Pappardelle lages etter original oppskrift fra Italia med durumhvete og egg. Pastabåndene er litt større og tykkere enn mye annen pasta, og det er nettopp dette som gjør den litt bedre.

Appelsingløgg til påske

Glogg_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Appelsingløgg har en balansert smak av eple og appelsin. Nytes best på solfylte dager i hytteveggen eller ute på tur. Gløggen blandes med vann eller hvitvin, og toppes med litt ferske appelsinskiver for ekstra smak.

Mørk sjokolade 85 %

Jacobs Utvalgte Mørk Sjokolade 85 % har et høyt innhold av kakao, som gir en rik smak med innslag av bitterhet.

Rainforest Alliance jobber for å beskytte skogene, forbedre levebrødene til bønder og skogssamfunn, fremme deres menneskerettigheter og redusere klimakrisen.

 

JU_sjokolade_nyheter-1-2021.jpg

Mørk sjokolade med kandisert appelsin

Mørk sjokolade med biter av kandisert appelsin gir en frisk og fruktig smaksopplevelse. Sjokoladen inneholder 70 % kakao og har en balansert smak.

Rainforest Alliance jobber for å beskytte skogene, forbedre levebrødene til bønder og skogssamfunn, fremme deres menneskerettigheter og redusere klimakrisen.

Pavlova-rull med bringebær & sitronkrem

Pavlova_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Pavlova-rull er en dekorativ festkake av fylt marengs – bakt etter klassisk oppskrift av konditorene i det tradisjonsrike irske familiebakeriet Fusco Artisian Bakery. Server gjerne med topping av pisket krem og friske bær. Skal kun tines.

Panna Cotta med pasjonsfrukt - UTSATT TIL HØSTEN

Panna-cotta_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Panna Cotta er en klassisk dessert laget av fløte og vanilje, toppet med frisk pasjonsfruktgelé. Server gjerne med friske bær og sorbet.
Desserten skal kun tines. 2 stk i esken.

Ostekake med bringebær

Ostekake_nyheter-1-2021.jpg

Jacobs Utvalgte Ostekake er håndlaget på klassisk vis med en luftig, frisk mousse på kjeksbunn av havre. Desserten har en topping av frisk bringebærgelé.
Desserten skal kun tines. 2 stk i esken.