Nyheter februar 2020

Web_JU_Grissini.jpg

Grissini

Grissini Birra og Grissini Olio D’oliva er sprø brødsticks, håndlaget med Tipo 0 hvetemel. Grissini Birra er smaksatt med lokalt italiensk øl, mens Grissini Olio D’oliva er smaksatt med italiensk olivenolje.  Grissini er et godt eksempel på italiensk mattradisjon. Oppskrifter og teknikker har blitt beholdt gjennom generasjoner.

 

Tips:
Jacobs Utvalgte Grissini passer utmerket som tilbehør eller snacks sammen med ost, dip, spekeskinke eller pesto. Smaker også godt til supper og gryteretter.   

 

 

Web_JU_-prosciutto_cotto.jpgWeb_JU_Levoni_bilder.jpg

Prosciutto Cotto

Jacobs Utvalgte Prosciutto Cotto er tradisjonell italiensk kokt skinke av ypperste kvalitet. Skinken blir trukket ved lav temperatur slik at den blir mør og saftig. Skinkens smak har en perfekt balanse mellom salt og søtt. I over et århundre har den 
tradisjonsrike italienske produsenten Levoni laget sine spekeprodukter av italienske kvalitetsråvarer.


Tips:
Passer utmerket som pålegg, til pastaretter eller som pizzatopping.

 

 

Web_JU_roklaks_maer.jpg

Røkt Laks krydret med Mær®

Jacobs Utvalgte Røkt Laks er krydret med tørkede flak av sukkertare Mær®. 
Røkelaksen er ren norsk laksefilet som er tørrsaltet og sukret, og deretter røkt på tradisjonelt vis med den lokale tresorten svartor. Det ferdige skivede produktet er mørt og har den helt spesielle, delikate smaken som balanserer det røkte med det salte og rene. MÆR® er smakfulle produkter av sukkertare. Passer ypperlig som smakstilsetning til røkt laks.Opprinnelse:
Midt i hjerte av det vestnorske fjordlandskapet ligger Osterøy en frodig perle i den vakre Osterfjorden. Her røkes ørret og laks på tresorten svartor, noe som gir en unik smak og en flott farge på fisken. Produksjonen av MÆR® forgår på Tysnes, og tare som benyttes for å lage MÆR® bli dyrket langs vestlandskysten.

 

Web_JU_rundstykker_havre.jpgWeb_JU_rundstykker_gulrot.jpg

Rundstykker med havre og med gulrot

Våre steinovnsbakte, halvstekte rundstykker er produsert i Norge av råvarer av høy kvalitet. Rundstykker med havre lages av surdeig og havregrøt og Rundstykker med gulrot lages av surdeig og gulrot, dette gir et saftig rundstykke med sprø skorpe. 
Deigen langtids heves for å gjøre konsistensen lett og luftig.

Halvstekte rundstykker gir deg et ferskt og godt resultat til den store anledningen, eller når du bare vil kose deg litt ekstra. 
Posen inneholder 6 rundstykker.

 

Web_JU_kokt_skinke.jpg

Løvtynne skiver kokt skinke

Jacobs Utvalgte Kokt skinke er laget av mager renskåret lårskive av svin, smaksatt med salt og krydder.  Bruk Jacobs Utvalgte Kokt skinke løvtynne skiver som et magert og smakfullt pålegg på skiven eller i en god wrap. 

 

Web_JU_Formaggio_pastasaus.jpg

Formaggio pastasaus

Delikat og fyldig ostesaus laget med 3 italienske oster;  Gorgonzola, Italica og Fontal. Dette er en fersk pastasaus som er klar til bruk og kan helles direkte på varm pasta, eller varmes opp før bruk.

 

Tips: Formaggio Pastasaus passer til retter med pasta, hvitt kjøtt, fisk eller svin.

 

Web_JU_gronnsakskraft.jpg

Grønnsakkraft 500 ml

Jacobs Utvalgte Grønnsakkraft er ferdig kraft klar til bruk. Kraften er kokt på ferske grønnsaker og urter, og er en utmerket base for smakfulle sauser og supper.  Jacobs Utvalgte kraft er laget på gode råvarer i en prosess som bevarer all naturlig smak. Kvaliteten er helt unik


Tips:
Lag en god grønnsakramen basert på Jacobs Utvalgte Grønnsakkraft:
Kok opp 5dl grønnsakkraft med 1 fedd hakket hvitløk, 1 ts frisk ingefær og 1 ts finhakket chili. Tilsett 2ss soyasaus, 1ts limesaft og 1ss ristede sesamfrø.
Hell den varme kraften over kokte eggnudler, strimlede grønnsaker, sopp og et smilende egg i dype skåler. Topp med sesamfrø, vårløk og koriander.

 

Web_JU_Girasoli_Boffelricotta.jpg

Girasoli Bøffelricotta

Jacobs Utvalgte Girasoli er store runde pastaputer fylt med bøffelricotta fine biter av spinat og pinjekjerner. Pastaen er laget på tradisjonelt vis med egg fra frittgående høner, hvetemel og durumhvete, og er fersk kvalitetspasta med en autentisk god smak. Pastaen har kort tilberedningstid og skal kun småkoke i 1-2 minutter. Girasoli betyr «solsikke» på italiensk og er inspirert av formen på pastaen. 


Tips:
Girasoli Bøffelricotta er godt egnt alene eller som tilbehør til kjøtt eller grønnsaker.