4 porsjoner
680 g Jacobs Utvalgte Indrefilet
680 g Jacobs Utvalgte Indrefilet
400 g tomater
1/2 rødløk
Jacobs Utvalgte Olivenolje Extra virgin
4 store poteter
salt og pepper
1 Jacobs Utvalgte Kryddersmør
Skjær et kryss i potetene og gni dem inn med olje, salt og pepper. Legg potetene i en ildfast form. Stek ved 200 °C i ca 1 time til potetene er møre. Klem potetene ved krysset og legg i skiver av kryddersmøret. Temperer kjøttet i ca 1 time i romtemperatur og krydre kjøttet med biffkrydder. Stek kjøttet i varm panne på den ene siden i ca 3 minutter og deretter på litt svakere varme i ca 2 minutter på den andre siden. La deretter hvile i 3 minutter på en tallerken. Del tomatene i båter og rødløken i skiver. Bland sammen, hell over litt olje og dryss på salt og pepper.
Tilberedningstid: 60 min.