Kaffe mocca

Kaffe mocca er en sjokoladevariant av kaffe latte eller et nydelig alternativ til kakao. Den består av sjokoladesaus eller sjokoladepulver blandet med espresso og steamet melk, og er toppet med melkeskum eller krem.

Dette trenger du til én kopp:

1 dl sterk kaffe av Jacobs Utvalgte Costa Rica Tres rios
1 ss sjokoladesaus
20 gram revet Jacobs Utvalgte mørk sjokolade
2 dl melk

Slik gjør du:

Skum 2 dl melk og hell i koppen. Melken skummer du ved å koke opp melken og deretter bruke en melkeskummer eller en elektrisk visp.
Hell sjokoladesausen forsiktig gjennom skummet så den legger seg i bunnen.
Deretter heller du espressoen varsomt gjennom skummet.
Til slutt drysser du den revne sjokoladen på toppen.
Nytes sammen med Jacobs Utvalgte Cantuccini eller Mørk sjokolade med havsalt.

Fakta om Jacobs Utvalgte Tres rios

Jacobs Utvalgte Costa Rica Tres Rios har en balansert aroma som gir assosiasjoner til plomme, pasjonsfrukt og sitrus.
Tres Rios ligger i det sentrale høyfjellsområdet i Costa Rica der tre elver møtes. Kjølige netter og et jordsmonn av vulkansk opprinnelse gir de aller beste forutsetninger for kaffeproduksjon.