Grillede grønnsaker med dressing

Grillede_gronnsaker_m_dressing (2).jpg

Du trenger

1 squash, i lange skiver
1 pakke brokkolini
1 pakke aspargesbønner
1 bunt grønne asparges
2 ss smaksnøytral olje
Salt og pepper
4 ss Jacobs Utvalgte sterk og søt sennep
2 ss Jacobs Utvalgte olivenolje
2 ss honning
1 ts sitronsaft

Slik gjør du

Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Kok brokkolini, aspargesbønner og asparges i 30 sekunder. Avkjøl grønnsakene i kaldt vann. La grønnsakene tørke på et kjøkkenhåndkle eller papir.

Pensle squashskivene, brokkolini, aspargesbønner og asparges med olje og krydre med salt og pepper.

Grill grønnsakene på høy varme til de er gylne og møre.

Pisk sammen sennep, olivenolje, honning og sitronsaft i en bolle. Smak til med salt og pepper. Pisk inn litt kaldt vann hvis du synes dressingen er litt for tykk.

Anrett de grillede grønnsakene og topp med sennepsdressing.