Risotto med kyllingkraft

Risotto-m-kyllingkraft.jpg

Dette trenger du:
150 g risottoris
1 sjalottløk, finhakket
2 ss olivenolje
1,5 dl eplejuice
4 dl Jacobs Utvalgte Kyllingkraft (bland denne evt. med grønnsakskraft)
1 ss smør
1 ss Jacobs utvalgte kryddersmør med ramsløk
4 ss revet parmesan
1 dl frosne grønne erter
2 ss finhakkede urter

Slik gjør du:
Fres risottoris og løk i olivenolje under omrøring i 3 minutter. Tilsett eplejuice og la koke under omrøring til den er kokt inn. Tilsett litt og litt av kyllingkraften under omrøring. La risottoen koke totalt i ca. 15 minutter til risen er kokt, men fortsatt har en fast kjerne. Vend inn kryddersmør eller litt olivenolje sammen med revet parmesan. Smak til med salt og pepper. Vend inn erter og urter.


Tips!

Server risottoen sammen med stekt kylling eller nyt som den er.