Du trenger:
1 pakke Jacobs Utvalgte Sjøkreps
1 pakke Jacobs Utvalgte Aioli
25 g finhakket estragon
25 g finhakket persille
1/2 finhakket rødløk
1 stilk stangselleri
1/2 fennikel
Slik gjør du:
Riv halen på sjøkrepsene, del halene på langs og ta halene ut av skallet. Pass på at du fjerner tarmen (det sorte i midten av halene). Legg halene i en bolle.
Finhakk rødløk, stangselleri og persille. Tilsett bollen med skjøkrepshalene.
Høvle fennikel tynt på en mandolin eller skjær så tynne skiver du klarer med kniv. La skivene ligge i iskaldt vann i 5-10 minutter. Sil av vannet og tørk dem godt før de legges i bollen med de andre ingrediensene.
Tilsett Jacobs Utvalgte Aioli.
Smak til med sitronsaft, flaksalt og nykvernet pepper før servering.
Tips!
Her kan du bruke flere typer sjømat, for eksempel Jacobs Utvalgte Kamskjell. Grill kamskjellene godt på begge sider i cirka 2 min. La de hvile i noen minutter før du skjærer dem i terninger eller skiver og har dem i salaten.