Fennikel- og dillmarinert sild på rugbrød

4 personer
Dette trenger du:
1 boks Jacobs Utvalgte fennikel- og dillmarinert sild
Rugbrød
Rømme
1 bunt estragon
1 pepperrot
1 fennikel (kan sløyfes)
Sitron (kan sløyfes)
Jacobs Utvalgte olivenolje (kan sløyfes)
Slik gjør du:
Stek tynne skiver av rugbrød i panne på middels sterk varme eller i ovnen på 180 grader til det er litt sprøtt. Legg skivene på et serveringsfat.
Visp rømmen til den blir stiv og tilsett finhakket estragon. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Sprøyt eller smør rømmen utover skivene med rugbrød og topp med ønsket mengde sild.
Dandér skivene med revet pepperrot og eventuelt kjørvel og fennikelcrudité.
Hvis du vil ha fennikelcrudité: Høvle fennikel i tynne skiver med en mandolin og legg i en bolle kaldt vann, gjerne med isbiter.
Ta fennikelen ut av vannet like før servering og tørk godt. Mariner fennikelen i litt sitronsaft, salt, pepper og olivenolje i et par minutter.