Våren og sommerens nyheter 2020

Grill Jacobs Utvalgte rå Tandooripølse. Eller hva med deilig sjøkreps? Få også med deg tipsene for tilberedning.

Ekstra store Sjøkreps

Nyheter-1820-web_JU_sjokreps.jpg

Sjøkreps anses som en av Norges aller beste råvarer. Jacobs Utvalgte Sjøkreps er fanget i teiner langs kysten mellom Møre og Trøndelag.
Sjøkrepsen er ferdigkokt og spiseklar.

Tips!

Passer ypperlig til gratinering i ovnen eller på grillen.

 

Ostepølse

Nyheter-1820-web_JU_ostepolse.jpg

Saftig lettrøkt pølse med mild norsk ost. Pølsen har 74 % kjøttinnhold.
Oppdretten av grisene er etter Jæren Smak-konseptet. Et 100 % vegetabilsk fôr kombinert med gode oppvekstvilkår gir et ekstra smakfullt, mørt og saftig svinekjøtt.

Tips!

Passer godt til grilling, steking eller koking. Prøve gjerne med kremet potetsalat, små sprøstekte baconbiter i skiver og litt vårløk.

 

Tandooripølse

Nyheter-1820-web_JU_tandooripolse.jpg

Jacobs Utvalgte Tandoori er en rå pølse hvor smaken har inspirasjon fra det indiske kjøkken. Smaken er mild og aromatisk fra krydder som korianderfrø, spisskummen, chili og ingefær. Pøl-sen er laget av grovkvernet svinekjøtt.
Jacobs Utvalgte Tandoori er laget av svin som er oppdrettet etter Jæren Smak-konseptet. Et 100% vegetabilsk fôr kombinert med gode oppvekstvilkår gir et ekstra smakfullt, mørt og saftig svine-kjøtt.

Tips!

Bruk pølsene til å lage små tandoori kjøttboller i panne og tilsett kokosmelk for en smakfull indisk curryrett.

Slik griller du rå pølser

Lammekraft av beste kvalitet

Nyheter-1820-web_JU_lammekraft.jpg

Jacobs Utvalgte Lammekraft er en redusert kraft klar til bruk. Kraften er kokt på bein av lam, ferske grønnsaker og urter, og er en utmerket base for smakfulle sauser og gryter.
Jacobs Utvalgte kraft er laget på gode råvarer i en prosess som bevarer alle de gode smakene. Kvaliteten er helt unik.

Tips!

Fres 1 fedd finhakket hvitløk og 1 ss frisk rosmarin i 2 ss smør i ca. ett minutt. Tilsett 1 ss balsamicoeddik, 1 ts honning,
2 ss soyasaus og hele kartongen Jacobs Utvalgte lammekraft. Kok inntil ca. halve mengden og smak til med salt og pepper. Jevn sausen til riktig konsistens med 1 ts maisenna.