Biffsalat med dressing

3-4 porsjoner

400 g Jacobs Utvalgte Entrecôte
Jacobs Utvalgte Biffkrydder
grønn salat
4 tomater
1 rødløk
friske urter

Temperer kjøttet i ca 1 time i romtemperatur. Krydre kjøttet og stek i varm panne på den ene siden i ca 3 minutter og deretter på litt svakere varme i ca 2 minutter på den andre siden. La det hvile i 1 minutt i stekepannen og deretter i ytterligere 5 minutter på en tallerken før servering. Skjær kjøttet i strimler og fordel utover salaten.

Dressing
1 sjalottløk
1 fedd hvitløk
1 egg
2 eggeplommer
3 ts vineddik
2 dl solsikkeolje
30 g Jacobs Utvalgte Parmigiano reggiano
salt og pepper

Finhakk løk og hvitløk og kjør i hurtigmikser med egg og eddik til en luftig konsistens. Tilsett olje i en tynn stråle mens maskinen går. Rør inn revet Parmigiano reggiano og smak til med salt og pepper.
Tilberedningstid: 15 min.